• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Sac Klipleri 6 Adet yatak çarşafı Tutucular Çarşaf Tutucu Raptiye Tutmak Levhalar Yerinde yatak çarşafı Kelepçeleri Sac Tutucu Yükseltilmiş Kenar
₺9.49 ₺24.75

Sac Klipleri 6 Adet yatak çarşafı Tutucular Çarşaf Tutucu Raptiye Tutmak Levhalar Yerinde yatak çarşafı Kelepçeleri Sac Tutucu Yükseltilmiş Kenar

  • (0 Reytingler)

Dayanıklı çarşaf bağlantı elemanlarımız bir oyun değiştiricidir!Uyurken çarşaflarınızla mücadeleye elveda deyin - kolayca hareket etmelerini önlerler.Zamandan ve enerjiden tasarruf etmek isteyenler için mükemmeldir.Ayrıca, ihtiyaçlarınıza göre bağlantı elemanlarının sayısını artırabilir veya azaltabilirsiniz.

Belirleme:

Ürün adı: Çarşaf Klipleri

Ürün ağırlığı: 31g

Ürün boyutu: 1.7 * 6 cm

Renk: pembe ve beyaz, gri ve beyaz, mavi ve sarı

Malzeme: PP + TPR

Ürün Listesi:

6 * Çarşaf Klipleri

Notlar:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, ürün rengi resimden biraz farklı olabilir.

Manuel ölçümdeki fark nedeniyle, lütfen boyutta 1-3 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Güvenilir Sabitleme: Çarşaf klipsleri, yatağınızı düzenli ve güzel tutarak çarşafları yerine sabitleyebilir.Gelişmiş stabilite elde edin ve kolayca hareket eden tabakalardan kırışmayı veya gevşekliği önleyin.

2.Yeterli Miktar: Çeşitli çarşaf boyutlarına uyan Ayarlanabilir çarşaf klipslerimizle çarşafları sabitlemek artık bir esinti.İhtiyaçlarınıza göre klipleri rahatça ekleyebilir veya kaldırabilirsiniz.Zengin miktarda 6 ADET, herhangi bir çarşafı sabitlemek için her zaman yeterli klibe sahip olmanızı sağlar.

3.Dayanıklı Malzeme: Yüksek kaliteli PP malzemeden üretilen bu çarşaf klipsleri son derece dayanıklıdır ve deforme olmadan uzun süreli kullanıma dayanabilir.

4.Kolayca Kullanın: Y şeklindeki açılış tasarımlı çarşaf klipslerimizle çarşaflarınızı sürekli ayarlama zorluğundan kurtulun.Güvenli bir şekilde çarşaflarınız ve yatağınız arasında sandviç yapın fit.It gerektiğinde kolayca çıkarılabilir, size zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

5.Geniş Uygulama Yelpazesi: Çarşaf klipsleri, kenar şeritleri olmayan şiltelere değil, yalnızca kenarları yükseltilmiş çeşitli boyut ve şekillerde şiltelere uyar.

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz