• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Led ışık şeridi ile 26FT Dev Cadılar Bayramı şişme Kabak Süslemeleri Blower
₺25 468.00

Led ışık şeridi ile 26FT Dev Cadılar Bayramı şişme Kabak Süslemeleri Blower

  • (0 Reytingler)

Özellikler:

Renk: Turuncu + Yeşil + Siyah

Malzeme: 420D oxford kumaş

1.Kırışıklık Dayanıklı 2.Dayanıklı

Boyut :26ft veya özelleştirilmiş

Paket içeriği:

110V veya 220V hava üfleyici, tamir takımları, ankrajlar, halatlar ve kum torbaları

Şişme kabak yerleşik Led ışık şeridi.

【Dev 26 feet Cadılar Bayramı şişme】🎃26FT kabak şişme ideal Cadılar Bayramı havaya uçurmak bahçe süsleri. (yüksek kalite ve tekrarlanabilir).Cadılar Bayramı Şişme bahçenize kurulur ve sevimli komşularınızı ağırlar.

【Anında Şişirme-Kullanımı Çok Kolay】🎃Üfleyici ile donatılmış şişirilebilir bir tasarımdır.Takın, dakika içinde tamamen şişirilecektir.Şişirilebilirliği halatlar ve yer kazıkları ile sabitlemek kolaydır.Depolama konusunda endişeli misiniz?Sadece havayı dışarı çıkar ve katla it.It bir dahaki sefere tekrar kullanmak için çok uygun.

【Mükemmel İşçilik】 Inflatable Şişirilebilir Balkabağı, yırtılmalara ve yırtılmalara karşı yüksek 420D oxford kumaştan yapılmıştır, mükemmel dikiş, şişirilebilirliğin dayanıklılığını artırır decoration.In ek olarak, bu dış mekan şişirilebilir, dekorasyonu sürekli hava akımı ile şişirmek için güçlü bir üfleyici sağlar, ayrıca bir saklama çantası ile birlikte gelir senin için.

【Mükemmel Dış Dekorasyon, Her şey Dahil】 yard Bahçenizde harika bir Cadılar Bayramı partisinin tadını çıkarın.Bahçeyi veya bahçeyi süslemek, trick or treat ve cadılar bayramı temalı partilere hazırlanmak için mükemmeldir.

【Her şey dahil】 Dahil: 1x büyük şişme hayalet ,1x üfleyici, 1x günlük çanta, ip, tırnak, üfleyici, kum torbası, yama bezi, iğne ve iplik.Ve Herhangi bir Sorunuz Varsa, Lütfen “İletişim Satıcıları”aracılığıyla bize mesaj Göndermekten çekinmeyin.

Ürün açıklaması

Blower ile dev 26Ft Premium Cadılar Bayramı şişme kabak süslemeleri, açık Yard çim Noel Partisi için Cadılar Bayramı süslemeleri açık tatil dekor havaya uçurmak.

Teknik Özellikler

  • Gemiler: Şangay
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz