• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Alctron SD201 Aktif DI Kutusu Empedans Dönüşüm DIBOX Profesyonel Sahne Efektleri Doğrudan Bağlantı Kutusu
₺539.51 ₺946.51

Alctron SD201 Aktif DI Kutusu Empedans Dönüşüm DIBOX Profesyonel Sahne Efektleri Doğrudan Bağlantı Kutusu

  • (0 Reytingler)

Alctron SD201 Aktif DI Kutusu Empedans Dönüşüm DIBOX Profesyonel Sahne Efektleri Doğrudan Bağlantı Kutusu

Dropshipping ve Toptan Satış desteği.

Çıkış: PA sistemini üç çekirdekli XLR kablosuyla bağlayın

KALDIRMA-GND: Anahtarı FT olarak ayarladığınızda, kasaya bağlanmayın: Anahtarı GND olarak ayarladığınızda, kasaya bağlanın

PED: - 10B zayıflama anahtarı, yüksek empedans çıkışını zayıflatmak için kullanılır.

GİRİŞ: Üniteye bağlanmak için 1/4 inç kablo kullanın: sinyali amplifikatöre veya miksere gönderin

Yepyeni renk şeması Tozsuz sprey boya işlemi s0201, izleyicinin psikolojik sorularına iyi uyan ve karmaşık sahne bağlantılarında ekipman karışıklığı sorununu önleyen yepyeni bir karmin ve yüksek dereceli gri renk şemasını benimser.

Tozsuz sprey boya işlemi, daha hassas bir yüzey dokusuna sahip olması için benimsenmiştir.

Profesyonel sinyal işleme iyi sinyal dengesi sağlar ve çıkış çözümü 01 aktif bir D kutusudur.Müzisyenlere profesyonel düzeyde sinyal iletimi ve dönüştürme çözümleri sağlayabilir.

he SD201 devre tasarımı empedansı azaltabilir ve gürültüyü aynı anda etkili bir şekilde azaltabilir.Buna dayanarak, sinyaliniz optimize edilmiş parametrelere göre aceleye getirilecek ve dengelenecektir.S0201 gövde devresinin, mikserin ve diğer ekipmanların 48V fantezi güç kaynağı ile çalıştırılması gerekir, bu nedenle artık harici pil, tak ve çalıştır nedeniyle güç eksikliği veya yetersiz güç kaynağı konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.Düşük çıkışta bile doğal ve tam sesin keyfini çıkarabilirsiniz

Ses kirliliği ve gürültü azaltma yok aktif empedans dönüştürücü gürültüyü ve gürültüyü azaltmak için yeni inatçı hat, aktif hattın tasarımı anotu seçmektir

Görsel-işitsel aksesuar türü: DI efektör

Marka: Alctron

Renk: kırmızı

Malzeme: ABS

Boyutu: 50x119x38mm

Paket içeriği:

1x Empedans dönüştürücü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

hakkımızda

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, buna öncelik vereceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Ödeme hakkında

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen www.usakotoekspertiz.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, www.usakotoekspertiz.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla,işçi greviyle,hava sorunuyla vb. Karşılaşırsa gecikecektir.)

Satış Sonrası Servis hakkında

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

1. Sorun olmadığından emin olmak için lütfen paketi ve öğeyi dikkatlice aldığınızda kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Teknik Özellikler

  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz