• İndirimli ilk beş Sipariş 25%
Kozmetik saklama kutusu 2 Katmanlı Cilt Bakımı Depolama Makyaj Çekmece kaymaz Banyo Ve Makyaj Çekmece Organizatör Tepsileri Cilt Bakımı İçin
₺78.53 ₺157.07

Kozmetik saklama kutusu 2 Katmanlı Cilt Bakımı Depolama Makyaj Çekmece kaymaz Banyo Ve Makyaj Çekmece Organizatör Tepsileri Cilt Bakımı İçin

  • (0 Reytingler)

Mermi Noktaları:

1. Kullanışlı Organizasyon: Bu kozmetik saklama kutusu, günlük eşyalarınızı daha rahat seçip yerleştirmenize, yerden ve zamandan tasarruf etmenize olanak tanır.Tasarım güzel ve cömert, makyajınıza zarafet katıyor.Kendi benzersiz düzenleyicinizi oluşturmak için birden fazla saklama kutusunu serbestçe birleştirebilirsiniz.

2. Kaymayı Önleyici Taban: Kozmetik Saklama Kutumuzun kaymaz tasarımı ile kozmetiklerinizi güvende ve güvende tutun.Taban aşınmaya dayanıklı, kaymaz ve sürtünmeyi artırarak çizikleri önler ve stabilite sağlar, böylece eşyalarınız kaymaz veya kaymaz.

3. Çeşitli Uygulamalar: Bu çok amaçlı saklama kutusu, alanınızı etkili bir şekilde düzenleyerek hayatınızı kolaylaştırır.Masanızda kırtasiye, tuvalet masanızda kozmetik veya tuvalet malzemelerinizi saklamak için kullanın. bathroom.It farklı ihtiyaçları karşılar ve birden fazla senaryo sağlar.

4. Dayanıklı ve Sağlam: Sağlam, kalınlaştırılmış bir malzemeden üretilen bu kozmetik saklama kutusu kolayca deforme olmaz ve uzun süre tekrar kullanılabilir.Güvenli ve tatsız tasarımı ile güzellik ürünlerinizi düzenli ve güvenli tutmak için ona güvenebilirsiniz.

5. Güvenli ve Toz Geçirmez: Kozmetik Saklama Kutumuz, kapağı ve gövdeyi sıkıca kilitleyen ve güzellik ürünlerinizi tozdan koruyan bir toka tasarımına sahiptir.Yenilikçi çift katmanlı tasarımı, tüm kozmetikleriniz için geniş alan sağlarken, kolay ve hijyenik depolamayı barındırır.

Tanım:

Makyaj Depomuzla organizasyon oyununuzu geliştirin!Bu kutular, toka tasarımı sayesinde sürtünmeyi artıran birden fazla senaryoda birleştirilebilir.Sağlam malzeme ile ürünümüz uzun süre kullanım sağlar.Makyajınızı kolayca saklayın ve bulun!

Özellikler:

1. Adı: Kozmetik saklama kutusu

2. Malzeme: ABS

Ambalaj Listesi:

1 * Makyaj Depolama

Nazik ipuçları:

1. Ekranın renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri vb.Nedeniyle., bazı ürünlerin resimlerinde hafif bir renk farkı olabilir ve renk gerçek ürüne tabidir!

2. Farklı manuel ölçüm nedeniyle, lütfen hafif boyut farkına izin verin.

Teknik Özellikler

  • Malzeme: Plastik
  • Kullanmak: Diğerleri
  • Kaynak: Anakara Çin
Ortalama derecelendirme
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Tüm yorumlar

Yorum yaz